Samenwerkingspartners

 • Cees Beentjes
  Cees Beentjes
  Financieel Directeur

  Cees is mijn partner bij het begeleiden van opstartende bedrijven en organisaties die een transitie door maken. Zijn kracht zit in de financiële analyse van de performance van een organisatie en het begeleiden van de strategische keuzes op dit vlak.

  LinkedIn

 • Yvon van der Kroft
  Yvon van der Kroft
  Trainer

  Yvon is een gedragstrainer en -coach pur sang. Samen creëren we graag inspirerende groepsdynamiek bij onze trainingen Adviseur Omgeving en het Leiderschapsprogramma.

  Bekijk hier de website van Yvon.

Over Stratessentie

Je bent druk, werkt hard en neemt weinig tijd voor reflectie.
Ook heb je het gevoel dat je niet het maximale rendement haalt uit jouw forse inspanningen. Het kan beter en efficiënter. In ieder geval heb je de behoefte om hier iets aan te gaan doen !

Door een slagvaardige analyse zorgen we samen dat we jou en jouw organisatie beter in de kracht zetten. Dat doen we door samen op zoek te gaan naar de Essentie van jezelf, jouw organisatie en de markt die bij jou past. De sleutel zit in het creëren van samenwerking. Samenwerking met jezelf en met de anderen.

De ervaring leert dat dit goed lukt. Het is aantoonbaar positief te beïnvloeden. En als dit dan lukt, moet je dit vieren. We zijn zo geneigd om direct naar de volgende uitdaging uit te kijken en vergeten van onze successen te genieten. Geniet van de reis !

Contact Informatie

Graag help ik jou om de organisatie in de kracht te zetten. Mail me op info@stratessentie.nl of bel me op mijn nummer +31 622791921 en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Sociale Media

LinkedIn LinkedIn

Back to Top