Organisatieverbetering

Als management of directie ben je druk met de dagelijkse operatie van jouw bedrijf. Dan weet je dat het belangrijk is om zo nu en dan even objectieve reflectie te hebben. Die bieden wij in de vorm van klankbordsessies met managers/directeuren of managementteams. Resultaat is een aantoonbare resultaatsverbetering.

 

Het succes van de klankbordsessies zit in de persoonlijke reflectie en de opvolging die we hier aan geven. Eén op één of als team. Hierin komt eenieders kracht naar voren, kennen we elkaars drijfveren en bepalen we samen de strategie voor de komende maanden. Vervolgens borgen wij dit in in de organisatie, waardoor er een duurzame verandering ontstaat.

Voorbeelden verbeterprogramma’s:
* Programma Organisatieverbetering voor een gemeentelijke Afdeling (180Fte) en voor een projectbureau van een binnenstedelijke gebiedsontwikkeling (GREX 1 mld)
* Ontwikkelprogramma voor negen potentiële managers binnen een gemeentelijke afdeling. Resultaat is dat gedurende de looptijd van het programma vier van de deelnemers al geselecteerd zijn voor een managementfunctie.
* Drie werksessies om gezamenlijk tot een meerjarenperspectief te komen voor een retailspecialist
* Klankbordprogramma voor directeuren van commerciële en private organisaties
* Opstellen van een Strategische Visie voor een opstartende commerciële organisatie en voor veelbelovende Start-Up

Een onderscheidende stap in uw organisatieverbetering is de borging binnen de gehele organisatie. Geformuleerde doelstellingen worden duurzaam geborgd in acties op de drie niveaus.

Contact Informatie

Graag help ik jou om de organisatie in de kracht te zetten. Mail me op info@stratessentie.nl of bel me op mijn nummer +31 622791921 en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Sociale Media

LinkedIn LinkedIn

Back to Top